Γίνε καπετάνιος για μια ημέρα

Ενοικίαση σκάφους από την Nautilus Boats

Ενοικιάστε ένα σκάφος χωρίς άδεια χειριστή και εξερευνήστε τον κόλπο της Βουρβουρούς και το νησί Διάπορος. Οι όμορφες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά της περιοχής θα σας προσφέρουν μια υπέροχη ολοήμερη εμπειρία. Όλα τα σκάφη μας διαθέτουν κινητήρες Yamaha 30 ίππων και είναι εύκολα στο χειρισμό. Η άδεια χειριστή σκάφους δεν είναι υποχρεωτική.
Τα σκάφη μας έχουν μήκος 4,50 - 4,75 m και χωρητικότητα έως 7 άτομα. Θα σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του σκάφους, πού να πάτε και αποφυγή πιθανών κινδύνων. Ο βασικός εξοπλισμός σε κάθε σκάφος περιλαμβάνει συσκευή GPS και ψυγείο με παγοκύστες χωρίς επιπλέον χρέωση. Απολαύστε!

Εξερευνηστε τη Βουρβουρουκαι τις κρυφές παραλίες της με τα κρυστάλλινα νερά


Μια μοναδικη εμπειρια

Εξερευνήστε τη μαγευτική ομορφιά της περιοχής και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές στη θάλασσα. Τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Σχεδιασμένα για ευκολία στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους, η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στον χειρισμό του σκάφους και θα παρέχει έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής. Ξεκινήστε μια ολοήμερη εξερεύνηση, ανακαλύπτοντας το νησί Διάπορος και τους γραφικούς κολπίσκους που το περιβάλλουν, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής "Blue Lagoon".
Επιλέξτε να νοικιάσετε ένα σκάφος που θα το χειρίζεστε εσείς ή για μια διαφορετική εμπειρία επιλέξτε το VIP σκάφος μας με καπετάνιο. Τα σκάφη μας που δεν απαιτούν άδεια χειριστή, εξυπηρετούν δύο έως επτά άτομα. Το VIP σκάφος μας με καπετάνιο εξυπηρετεί ομάδες έως δώδεκα ατόμων.

Our Boats

Boat Atlas

Boat Atlas, Nautilus Boats, Βουρβουρού
Χωρητικότητα: 2-7 άτομα

Χωρίς άδεια χειριστή

Boat Panagia

Boat Panagia, Nautilus Boats, Βουρβουρού
Χωρητικότητα: 2-6 άτομα

Χωρίς άδεια χειριστή

Boat Dias

Boat Dias, Nautilus Boats, Βουρβουρού
Χωρητικότητα: 2-6 άτομα

Χωρίς άδεια χειριστή

Boat Aura

Boat Aura, Nautilus Boats, Βουρβουρού
Χωρητικότητα: 2-5 άτομα

Χωρίς άδεια χειριστή


VIP Boat

Ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο στη Βουρβουρού

VIP Boat, Nautilus Boats, Βουρβουρού

Ενοικιάση μόνο με καπετάνιο

Χωρητικότητα: 12 άτομα
Μήκος: 8m
Ιπποδύναμη: 300hp

Εξοπλισμός σκάφους
Ραδιόφωνο, MP3 player, τέντα, ξαπλώστρα, μαξιλάρια, φορητό ψυγειάκι, σκάλα, σωσίβια, χώρος αποθήκευσης.

Κάντε κράτηση για μια περιήγηση για όλη την ημέρα, μισή μέρα ή μόνο το βράδυ.
Ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε, οι εκδρομές περιλαμβάνουν (και δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά) μια βόλτα με πλοίο γύρω από το Διάπορο και τις κοντινές παραλίες, μια επίσκεψη στην Αμμουλιανή και τα νησάκια Δρένια, μια επίσκεψη στην παραλία Καβουρότρυπες και το ηλιοβασίλεμα στη Βουρβουρού.

Ενοικίαση σκαφών (βάρκας) στη Βουρβουρού - Nautilus Boats

Διεύθυνση
Nautilus Boat Rental
63088 Βουρβουρού
Σιθωνία, Χαλκιδική

Τηλέφωνο
(+30) 6971782428